Dania mięsne
- Cordon Blue
(kotlet nadziewany serem i szynką, frytki/ziemniaczki, bukiet surówek)
- De Volaille
(filet z kurczaka rolowany z masełkiem, frytki/ziemniaczki, bukiet surówek)
- Kotlet schabowy
(tradycyjny kotlet schabowy w złotej panierce, z kapustą zasmażaną, ziemniaczkami)
- Karkówka w sosie pieczarkowym
(frytki/ziemniaczki, bukiet surówek)
- Karkówka w sosie chrzanowym
(frytki/ziemniaczki, bukiet surówek)
- Roladki drobiowe w sosie pieczarkowym
(frytki/ziemniaczki, bukiet surówek)
- Filet z kurczaka
(frytki/ziemniaczki, bukiet surówek)
- Łupki Chrupki
(panierowane filety z kurczaka, frytki/ziemniaczki, bukiet surówek)
- Placki "Pod Strzechą"
(placki ziemniaczane z gulaszem wieprzowym, bukiet surówek)